Κινητικότητα των Αλβανών και Κινέζων μαφιόζων

Λόγω της παρατηρούμενης στασιμότητας στο ΚΟΣΟΒΟ (μετεκλογική-εμπλοκή ΘΑΤΣΙ σε βρόμικα παιχνίδια κα) ας διατηρούμε σε καθημερινή βάση ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΕΝΤΟΝΑ την παρακολούθηση των εξελίξεων σε ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ κλπ.
Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή και των όσων κυκλοφόρησαν για τον ΜΠΕΡΙΣΑ την περίοδο 1998-1999 με το εμπόριο όπλων.Και παρά την στασιμότητα κάποιοι κύκλοι των Αλβανοφώνων εξακολουθούν να κινούνται παραπλανητικά-παράνομα και αποσταθεροποιητικά στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες μου διαφωνούντες με τον ΘΑΤΣΙ πρωην στελέχη του ΑΚSh/ANA του Κοσόβου προχώρησαν πολύ πρόσφατα σε συνάντηση με εξτρεμιστικά στελέχη από τις αντίστοιχες οργανώσεις στα ΣΚΟΠΙΑ(NLA) , της Νότιας Σερβίας(ΜΠΟΥΓΙΑΝΟΒΑΤΣ-ΜΕΝΤΒΕΝΤΑ-ΠΡΕΣΕΒΟ) UCPMB,του UCPG(PLAV AND GUSINE) του ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ και του UCC/CLA(CHAMERIAN LIBERATION ARMY) της «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ» σε συνοριακό χωριό ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΚΟΣΟΒΟΥ, όχι πολύ μακριά από την ΝΤΑΚΟΒΙΤΣΑ.
Οι συμμετέχοντες σύμφωνα με πληροφορίες μου από Σκανδιναβικούς κύκλους που εργάζονται στο ΚΟΣΟΒΟ ήσαν 35. Δεν γνωρίζω τι συζητήθηκε, ενώ 3 από τους οπλαρχηγούς είναι γνωστοί πολέμιοι του ΘΑΤΣΙ. Απλά σημειώνω ότι να βρεθούν όλοι μαζί (και να διαρρεύσει) φέρεται να είχαν 18 μήνες. Κάποιοι από αυτούς έχουν πολύ στενές σχέσεις με γνωστές ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ στον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΙΗΗ-ΗΙF-IIRO κλπ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.
Ένα άλλο θέμα στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή είναι τα ΠΛΟΚΑΜΙΑ της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ που έχουν δημιουργηθεί σε ΑΘΗΝΑ αλλά και σε επαρχιακές πόλεις της χώρας. Κινούνται σιωπηλά-μεθοδικά και επικίνδυνα. Ενδεχόμενη αυξημένη παρουσία των Κινέζων στην χώρα μας σε συνδυασμό με πολλές παράνομες κινήσεις τους σε ΣΕΡΒΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ , είναι γεγονός ότι θα επιφέρει διάφορες υποτροπές. Οι Κινέζοι μαφιόζοι φημίζονται για ΑΠΑΓΩΓΕΣ-ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΥΤΡΩΝ-ΚΡΥΨΙΜΟ ΟΠΛΩΝ σε ΦΟΡΤΙΑ με «προϊόντα της συμφοράς»κλπ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΦΙΕΣ, ενώ έχουν ιδιαίτερη έφεση στην συλλογή στρατιωτικών πληροφοριών, στην παρακολούθηση της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στις χώρες που είναι αλλά και σε κατασκοπία σε βάρος και των Ισλαμικών-Αφρικανικών οργανώσεων.

http://kranosgr.blogspot.com/2011/01/blog-post_03.html